joi, 8 aprilie 2010

Paranormal


~Ti s-a intamplat vreodata sa intri pentru prima data intr-un magazin si sa ai senzatia ciudata c-ai mai fost acolo? Sau purtai o conversatie cu cineva si brusc ai avut impresia ca ai auzit exact aceeasi replica inainte, avand certitudinea ca n-a fost asa? Se intampla cateodata sa aveti unele “senzatii” cum ca ceea ce se intampla la un moment dat s-a mai intamplat “candva”. Uneori senzatiile sunt asa intense ca “traiesti” chiar si sentimentele ce “parca s-au mai intamplat”.

~Se spune ca aceasta senzatie de “deja vu” este cauzata de “vietile anterioare” dupa unele conceptii sau de “previziuni ale creierului”.”Deja vu” este cat se poate de adevarat si real, multi se refera la locuri prin care-au fost pentru prima data dar care par familiare, eu as completa ca la fel putem spune si despre oamenii pe care-i intalnim pentru prima data si cu care simtim o legatura de suflet sau chiar de sange de la prima privire, primul cuvant, prima strangere de mana…da stiu sceptici o sa spuna ca e vorba despre intuitie, posibilitatea de a prevede si cunoaste caracterul uman, asta ar fi in lumea “materiala”.O viata anterioara si una viitoare?




Un comentariu:

  1. Uau...Ai dreptate. Si mie mi s-a intamplat de multe ori, dar nu ma gandeam la ceva paranormal, doar imi ziceam "Asta e ce va obisnuit"...

    RăspundețiȘtergere